Rijn IJssel wint Intra.NET Berlin Award

‘Intranet Berlin Award’ voor Rijn IJssel

Update 20 april 2018: Felicitaties aan Rijn IJssel, want zij hebben gisteravond de Intra.NET Berlin Award in de wacht gesleept!

Image uploaded from iOS

————–

Onderwijsinstelling ROC Rijn IJssel is genomineerd voor een Intranet Berlin Award. De lancering en implementatie van hun nieuwe sociaal intranet gooit internationaal hoge ogen.

Ieder jaar in april komen meer dan vierhonderd intranetmanagers bij elkaar in Berlijn voor het internationale intranetcongres INTRA.NET Reloaded. Diverse sprekers delen hun kijk op de laatste ontwikkelingen in de intranetwereld en er worden een aantal prijzen uitgereikt. Dit jaar is Rijn IJssel genomineerd. Het ROC valt op door hun aanpak voor de adoptie en uitrol van het nieuwe intranet: Plein. Evolve hielp Rijn IJssel met het opstellen van requirements voor het intranet en het ontwikkelen van de adoptiestrategie, waarbij we ook ondersteunen bij de uitvoering.

Plein van Rijn IJssel is eind 2017 gelanceerd. “Meer dan de helft van de organisatie gebruikt het platform al dagelijks”, zegt Doreen Borneman, senior-adviseur interne communicatie en verantwoordelijk voor activatie en gebruik van het intranet. “Dat is een enorm aantal: niet alle medewerkers zitten dagelijks achter een computer.” Ze hoopt dat het platform steeds meer van iedereen wordt. “Daarom begeleiden we nu teams in het gebruik van het platform, zodat het onderdeel wordt van hun werk.”

We zijn als Evolve ontzettend trots onderdeel te mogen zijn van het projectteam van Plein. Aanstaande donderdag wordt bekendgemaakt of Rijn IJssel de nominatie weet te verzilveren.