Wie we zijn

Connect to Evolve

Ons team. Specialisten en strategen met hoogwaardige kennis en aantoonbare ervaring.

Als een van de weinige bureaus in Nederland hebben we een breed perspectief, omdat we ons begeven op het snijvlak van techniek, mensen en de organisatie als geheel. We fungeren als strateeg, adviseur, projectleider, trainer en coach. In de 12 jaar dat Evolve bestaat hebben we al circa 180 klanten mogen helpen met hun vraagstukken rondom interne digitale platformen en content en daar zijn we trots op.

We houden van ons werk, van onze klanten en van het werkveld met de bijbehorende strategische uitdagingen waarin we ons elke dag begeven. Uiteindelijk gaat het om resultaten; mooie verhalen worden over dit onderwerp al genoeg verteld.

Klinkt dit zo tof dat je wel bij ons zou willen werken? Bekijk onze vacatures!

Peter Haan

Directeur

peter@evolve.eu
Kim van der Aa

Senior consultant

kim@evolve.eu
Carmen de Vries

Operations manager

carmen@evolve.eu
Celine van Gemert

Consultant

celine@evolve.eu
Jaap Barkey Wolf

Junior consultant

jaap@evolve.eu
Anouk van Eijkeren

Managing partner

anouk@evolve.eu
Samuel Driessen

Senior consultant

samuel@evolve.eu
Julia van 't Veer

Junior consultant

julia@evolve.eu
Marit Blommers

Consultant

marit@evolve.eu
Arjan Vos

Associate consultant

arjan@evolve.eu
Lysanne Beekhof

Associate consultant

lysanne@evolve.eu
Nick de Wit

Junior consultant

nick@evolve.eu
Renate Kunst

Senior consultant

renate@evolve.eu
Leandra van Vessem

Marketing- en contentspecialist

leandra@evolve.eu
Annemei Pikaar

Junior consultant

annemei@evolve.eu
Emile van den Berg

Associate consultant

emile@evolve.eu
Matthijs van den Broek

Senior consultant

matthijs@evolve.eu

Afhankelijk van het vraagstuk vullen we ons team aan met freelancers en specialisten op het gebied van interne communicatie en change van ons zusterbureau Involve. Zo blijven we flexibel, efficiënt en kunnen we onze klanten altijd de juiste expertise bieden.

Kennisontwikkeling

Wij zijn ervan overtuigd dat organisaties die zich constant blijven ontwikkelen het meest succesvol zijn. Daarom blijven we voortdurend kritisch op ons eigen werk en besteden we aandacht aan kennisontwikkeling. We vullen onze praktijkervaring graag aan met gedegen onderzoek om de kennis over het werkveld verder te brengen. Hiervoor werken we onder andere samen met de Universiteit van Twente, de Universiteit van Amsterdam, de Vrije Universiteit Amsterdam, Hogeschool Utrecht en Christelijke Hogeschool Ede.

Werken bij Evolve

Organisaties helpen hun doelen slimmer, beter en goedkoper te behalen en tegelijkertijd medewerkers meer plezier en voldoening geven in hun werk. Dat is wat we doen door medewerkers slim te verbinden: connect to evolve.

We zijn altijd geïnteresseerd in slimme, zelfstandige en hardwerkende mensen. Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Bekijk onze vacatures en stuur je mo­tiva­tie en cv naar werken@evolve.eu. Of neem contact op met Anouk van Eijkeren via anouk@evolve.eu.