Evolve lanceert een nieuwe dienst: Evolve Creatie

Maak content die je helpt je doelstellingen te bereiken

Evolve lanceert een nieuwe dienst: Evolve Creatie. Onder deze vlag kunnen wij voor klanten content creëren voor hun interne kanalen, voor diverse doeleinden en in verschillende vormen. We werken daarmee samen met zeer ervaren contentspecialisten die zich aan Evolve hebben verbonden en die flexibel kunnen worden ingezet op projecten.

Al langere tijd zien wij bij klanten dat het belang van content toeneemt. In het laten leven van een intranet bijvoorbeeld, maar – veel belangrijker – in het realiseren van de doelen die de organisatie met dat intranet heeft. Het bekendmaken van de nieuwe strategie, bijvoorbeeld. Collega’s elkaar beter leren kennen. Of HR-informatie beter vind- en leesbaar maken.

Diversiteit

De diversiteit in doelen maakt ook duidelijk dat er content is in veel verschillende vormen en maten: van de videoboodschap door de ceo tot de puntsgewijze uitleg over de nieuwe verlofregeling, van aansprekende eventfotografie tot mooie interviews met collega’s, van de aantrekkelijke campagnelancering tot de ‘explainimation’ over het aanmelden van bezoekers.

In de afgelopen jaren hebben we vanuit Evolve veel projecten uitgevoerd op het vlak van content uitgevoerd bij en met onze klanten. Zo hebben we contentstrategieën opgezet, contentteams begeleid, formats ontwikkeld en meer. Veel meer. Tot nu toe stopte dan onze dienstverlening, maar dat betekende ook dat een klant de verantwoordelijkheid voor content bij andere – en vaak meerdere – partijen moest beleggen.

One-stop-shop

Met de lancering van Evolve Creatie bieden wij nu een ‘one-stop-shop’ voor organisaties die content nodig hebben om hun doelstellingen te behalen. Dat biedt gemak voor onze klanten, maar belangrijker: het geeft hen grip op de gehele contentoperatie en de mogelijkheid om de contentstrategie om te zetten naar aansprekende en succesvolle content. Want ‘content’ als vakgebied vraagt om continu monitoren, bijsturen en optimaliseren, wat gemakkelijker werkt als alles centraal belegd is.

Vanuit Evolve Creatie kunnen wij op flexibele basis specialisten inzetten voor het maken van content in een groot aantal vormen: videoproducties, animaties, fotografie, infographics, teksten en meer. Content die past bij jouw intranet of platform. Content die past bij jouw organisatie. Content die jou helpt jouw doelstellingen te bereiken.

Meer weten? Lees hier meer over onze diensten of neem contact op Bram Koster (bram@evolve.eu) of Peter Haan (peter@evolve.eu)