Onderzoeksstagiair(e) interne digitale media

Ben jij derde- of vierdejaars student aan de universiteit of hogeschool, ben je op zoek naar een onderzoeksstage en wil je praktijkervaring (voor klanten en voor het bureau) opdoen? Is jouw studierichting (interne) communicatie / online / verandermanagement of ben je gewoon ontzettend geïnteresseerd in interne digitale media?

We zijn op zoek naar een stagiair die ons bureau komt versterken. We zoeken niet zomaar een stagiair; we zoeken de beste, meest fantastische stagiair ooit! Je werkt mee aan projecten voor onze klanten en voert zelfstandig een (afstudeer)onderzoek uit in de fascinerende wereld van digitale media en platformen, hybride (samen)werken en interne communicatie.

Wie ben jij?

Omdat we een relatief kleine club zijn waar jij volwaardig lid van bent, vinden we het belangrijk dat je goed in het team past. Dat betekent dat je:

  • Resultaatgericht bent;
  • Proactief en sociaal bent;
  • Zelfstandig kan werken, ook onder druk;
  • Eerlijk bent over je eigen kennis en kunnen;
  • Graag lacht, vooral om jezelf.

Wat ga je doen?

We steken veel energie in kennisontwikkeling. Zo hebben we al vier keer onderzoek doen naar de stand van zaken van interne digitale media bij Nederlandse organisaties. We onderzochten de invloed van thuiswerken op het werkgeluk. In samenwerking met Universiteit Twente doken we dieper in op de beweegredenen voor medewerkers om wel of geen gebruik te maken van interne social media en de invloed van organisatiecultuur daarop. Onze kennis ontwikkelen we graag nog verder samen met jou en hoewel we allerlei ideeën hebben, horen we ook graag waar jij aan denkt.

Stage lopen bij Evolve betekent niet alleen onderzoeken. Het betekent ook dat je vanuit een toonaangevend bureau op het gebied van interne digitale media, meehelpt aan projecten voor klanten als PostNL, de Universiteit van Amsterdam, Gemeente Utrecht en de Rijksoverheid.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden jou – naast een kans om werkervaring op te doen aan bureauzijde – een werkplek in Zeist (op steenworpafstand van het station) en een passende vergoeding.

Wie zijn wij?

We zijn groeiende club met ambitieuze mensen. Met behulp van interne digitale media helpen we organisaties hun doelen te behalen en tegelijkertijd hun medewerkers meer plezier en voldoening te geven in het werk. Dat doen we door medewerkers slim te verbinden: connect people to evolve organisations.

Bij ons is het niet het een of het ander. Niet strategie of implementatie, niet adoptie of content. We doen het allemaal. Op die manier begeven we ons op het snijvlak van techniek, mensen en de organisatie als geheel. En dat doen we in de rol van strateeg, adviseur, projectleider, trainer of coach.

We zijn trots op ons werk en we doen er elke dag alles aan om onze klanten blij te maken. Maar we zijn nooit te druk voor een lolletje.

Reageren

Klinkt dit voor jou als een match? Dan nodigen we je van harte uit om je motivatie en cv te sturen naar werken@evolve.eu ter attentie van Peter Haan. Vermeld hierbij ook wat vanuit je onderwijsinstelling (van jou én van ons) verwacht wordt en je beschikbaarheid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.