Vacature: medior consultant

Wij groeien, groei jij mee?

Teams-calls, de digitale werkplek en het intranet horen tegenwoordig tot de dagelijkse realiteit voor iedereen die (thuis)werkt. Maar hoe zorg je er als organisatie voor dat je medewerkers bereikt met belangrijke informatie en verbonden houdt met het werk en elkaar? Als dat vragen zijn waar jij graag je tanden in zet dan horen we graag van je!

Wie zoeken we?

Als onze ideale collega ben je vooral een leuk mens. Je wil leren, durft te delen, bent mensgericht en professioneel en je hebt geen moeite met stevig doorwerken. Je bent altijd op zoek naar hoe dingen beter kunnen en gaat daar vervolgens ook mee aan de slag.

Daarnaast heb je minimaal drie jaar werkervaring (als consultant) op het snijvlak van (web)technologie, organisatievraagstukken en verandermanagement. Je adviseert klanten graag over en helpt hen bij de inzet van interne digitale media. En je werkt graag voor opdrachtgevers als PostNL, de Universiteit van Amsterdam, Enexis Groep, BNNVara en de Rijksoverheid.

Klinkt dit als iets voor jou? Dan horen we graag van je. We bieden een uitdagende functie in de fascinerende wereld van digitale media en platformen, hybride (samen)werken en interne communicatie. Je werkt aan bureauzijde, dus geen dag of klant is hetzelfde.

Wat ga je doen?

Als consultant adviseer, ondersteun en begeleid je klanten met allerlei vraagstukken. Zo stel je het ene moment een businesscase op met requirements en een adoptiestrategie voor een nieuw intranet en het andere moment ga je aan de slag met het verbeteren van een employee journey in combinatie met de doorontwikkeling van de digitale werkplek. Of je komt bij een organisatie binnen met de vraag om een platform te selecteren en bent uiteindelijk bezig een interne kanalenstrategie inclusief contentstrategie te formuleren.

Intern zitten we ook niet stil. Jij krijgt een actieve rol in de ontwikkeling van Evolve als bureau. Zo doen we veel aan kennisontwikkeling over het vak, klanten en je eigen specialisme. En misschien wil je wel trainingen geven, een onderzoek uitvoeren naar een actueel onderwerp of iets anders waarmee je helpt om Evolve naar een hoger niveau te tillen. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je je gaat vervelen!

Wie zijn wij?

Wij zijn behoorlijk resultaatgericht en ambitieus. We werken hard om onze klanten tevreden te houden en willen impact maken met wat we doen. Maak je geen zorgen, we zijn ook altijd in voor een lolletje. Sterker nog: zonder zelfspot red je het niet in ons team. Eerlijkheid vinden we belangrijk, net als het vermogen om te relativeren.

Je wordt onderdeel van een team van 11 collega’s, dus je draait mee waar nodig. Je geeft de juiste zaken aandacht en energie, en wat je doet, doe je goed. Je staat stevig in je schoenen, neemt initiatief en het is gemakkelijk om met je samen te werken, ongeacht of het een klant/opdrachtgever of directe collega betreft.

Wat is je profiel?

  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in digital, content, (interne) communicatie, marketing, informatiemanagement en/of consultancy;
  • Je verkiest inhoud over proces, maar kunt datzelfde proces wel opstellen en bewaken;
  • Je weet hoe je advies en deliverables ‘klantklaar’ oplevert;
  • Je bent analytisch, hebt gevoel voor verhoudingen binnen organisaties en bent klantgericht;
  • Je werkt zelfstandig, gestructureerd en hebt oog voor detail;
  • Je bent niet bang om hulp te vragen of te sparren met collega’s wanneer je er even niet uitkomt;
  • Ervaring aan bureauzijde is een pre.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden je een uitdagende baan, de kans om te groeien en te mogen werken voor veel verschillende, bijzonder gave organisaties. En natuurlijk een marktconform salaris op basis van jouw ervaring, een setje high-end werkspullen, een leuke groep mensen om mee samen te werken (al zeggen we het zelf) en we leren je alles wat wij de afgelopen 10 jaar over het vak te weten zijn gekomen.

Het betreft in eerste instantie een fulltime functie (40 uur) voor minimaal één jaar. Werktijden zijn flexibel in te vullen. Je bent sowieso vrij op je verjaardag (of de dag erna).

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving dan moet je er als de kippen bij zijn! Stuur je sollicitatie (motivatiebrief en CV) naar werken@evolve.eu ter attentie van Willemien van Hout. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Anouk van Eijkeren via anouk@evolve.eu of 06-57588363.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.