foto Anouk Van Eijkeren

Anouk van Eijkeren nieuwe partner bij Evolve

Anouk van Eijkeren treedt toe als partner bij Evolve. Evolve heeft als ambitie om de komende jaren de huidige groei verder door te zetten om nog meer impact te kunnen maken op het vakgebied van interne digitale platformen en media met betrekking tot interne communicatie, HR en samenwerken en kennisdelen. Anouk gaat samen met oprichter Peter Haan deze verdere groei van het bureau vormgeven, waarbij haar focus ligt op de ontwikkeling van het team en tevreden opdrachtgevers.

Ondernemersgeest

Anouk werkt al enkele jaren bij Evolve als senior consultant voor organisaties als Unigarant, Blue Sky Group, KPN en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Haar nieuwe functie binnen Evolve past helemaal bij haar ondernemende karakter. “Ik ben supertrots om mezelf nu partner te mogen noemen van Evolve. Als adviesbureau op het snijvlak van mens, organisatie en techniek werken we in een spannend vakgebied waarin veel gebeurt. Daarbij zie ik ontzettend veel potentie voor organisaties om zich te verder te ontwikkelen op dit vlak door de introductie van nieuwe en het activeren van bestaande platformen met content en adoptie. En daarmee voor Evolve om van (nog meer) betekenis en waarde te zijn. Het is een fantastische kans die Peter en Ilse mij hebben geboden, die ik met heel veel plezier aangrijp.”

Groei van Evolve

Peter Haan, oprichter en directeur Evolve: “Het afgelopen jaar is voor iedereen zeer duidelijk geworden welke belangrijke rol interne digitale media spelen in het informeren, verbinden, betrekken, samenwerken en delen van kennis tussen medewerkers in organisaties. Dat belang zal ook na corona niet meer verdwijnen.”

“Met de groei die we de afgelopen tijd hebben doorgemaakt, alle kansen die er nog liggen en de grote ambities die we hebben, is het belangrijk dat alle aspecten van Evolve de aandacht blijven krijgen die ze verdienen. Met de nieuwe rol van Anouk gaat dat zeker gebeuren. Ik ben ongelofelijk blij dat Anouk met al haar talent, ervaring en energie besloten heeft zich op deze manier aan Evolve te verbinden.” 

Nieuwe directie van Evolve: Anouk Van Eijkeren & Peter Haan

Ilse van Ravenstein, medeoprichter van Evolve en oprichter van zusterbureau Involve: “Ik werk al jarenlang heel fijn samen met Peter en ik heb Evolve een mooie ontwikkeling door zien gaan. Nu Evolve hard groeit en zeker nog ambities heeft voor de komende jaren, is een aanvulling niet meer dan logisch. Anouk kan vanuit haar nieuwe rol als partner helpen om die ambities vorm te geven. Met haar vele kennis, ervaring en ook zeker met haar enthousiasme is zij een sterke toevoeging.” 

Over Evolve

Evolve helpt organisaties hun ambities te realiseren door het slim verbinden van medewerkers met elkaar, het werk en het merk via interne digitale media. We hebben in de afgelopen 10 jaar al meer dan 150 organisaties uit allerlei branches geholpen met vraagstukken op het snijvlak van medewerker, organisatie en technologie.

Meer informatie

Meer informatie: Peter Haan, directeur Evolve B.V. 

+31 6 13 98 14 27 (peter@evolve.eu)