Vacature: digital consultant

Gaan jouw handen jeuken bij het zien van logge en ouderwetse processen, papieren rompslomp en inefficiënte communicatie? Weet jij wat nodig is om organisaties 2022 in te trekken en weet je dit ook in te richten en te implementeren? Dan praten we graag eens met je, want wij zijn op zoek naar een projectmanager.

Wat ga je doen?

We hebben fantastische klanten, al zeggen we het zelf. Voor hen ben jij de expert die de meerwaarde van een intranetoplossing onderzoekt, een business case met requirements schrijft en op basis daarvan adviseert over de beste technologie die past in het bestaande applicatielandschap. Je managet de boel vervolgens tot drie cijfers achter de komma: je schakelt tussen de opdrachtgever en de leverancier, rapporteert over de voortgang en zorgt dat het gesmeerd loopt. En je denkt ook mee over het ontwerp, de inrichting en implementatie. Loop je al warm?

Intern is er ook genoeg te doen. Je pakt een actieve rol in de ontwikkeling van Evolve als bureau. Wij spijkeren je graag bij over ons vak en zorgen dat je je kunt specialiseren. En als dat nog niet genoeg voor je is, kun je trainingen geven, een onderzoek uitvoeren of iets anders verzinnen waarmee we elkaar naar een hoger plan tillen.

Wat is je profiel?

  • Goed volk. 
  • Je loopt niet naast je schoenen, maar staat er stevig in.
  • Je bent open minded, leert graag en snel en hebt er lol in om die kennis weer met anderen te delen. 
  • Techniek vind je super interessant, maar de mensen die de techniek moeten gebruiken verlies je nooit uit het oog.
  • Je snapt wat klanten nodig hebben, en wat er mogelijk is binnen de dynamiek van grote organisaties. 
  • Je geeft de juiste zaken aandacht en energie, en wat je doet, doe je goed.
  • Je bent analytisch, maar ook tactisch: je hebt gevoel voor verhoudingen binnen organisaties en bent klantgericht.
  • Je hebt natuurlijk je hele leven al ervaring in digital en online, maar daarnaast ook minimaal drie jaar werkervaring in informatie- of projectmanagement met implementeren van software/IT en eventueel content, (interne) communicatie of marketing. En je krijgt bonuspunten als je al eerder bij een bureau hebt gewerkt.

Wie zijn wij

We zijn groeiende club met ambitieuze mensen die organisaties graag helpen om met behulp van interne digitale media hun doelen te behalen en tegelijkertijd medewerkers meer plezier en voldoening te geven in hun werk. Dat doen we door medewerkers slim te verbinden: connect people to evolve organisations.

Bij ons is het niet het een of het ander. Niet strategie of implementatie, niet adoptie of content. We doen het allemaal. Op die manier begeven we ons op het snijvlak van techniek, mensen en de organisatie als geheel. En dat doen we in de rol van strateeg, adviseur, projectleider, trainer of coach.

We zijn trots op ons werk en we doen er elke dag alles aan om onze klanten – zoals PostNL, de Universiteit van Amsterdam, Enexis Groep, BNNVara en de Rijksoverheid – blij te maken. Maar we zijn nooit te druk voor een lolletje.

Wat mag je verwachten?

Niet geheel onbelangrijk; een marktconform salaris op basis van jouw ervaring. En natuurlijk een setje high-end werkspullen, een leuke groep mensen om mee samen te werken – al zeggen we het zelf – en we leren je alles wat wij de afgelopen 10 jaar over het vak te weten zijn gekomen. We hebben genoeg werk te verzetten voor 40 uur per week voor minimaal één jaar. Oh, en omdat je net als wij wel van een feestje houdt, ben je vrij op je verjaardag – of de dag erna als dat beter uitkomt…

Kom het ons maar vertellen

Ben jij uit het juiste hout gesneden? Laat ons weten waarom we jou serieus moeten nemen, zodat je daarna in gesprek kunt laten zien dat je jezelf niet te serieus neemt. Mail naar werken@evolve.eu ter attentie van Willemien. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Anouk via anouk@evolve.eu of 06-57588363.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.