Training strategie en adoptie voor je social intranet

26 oktober: training ‘Impactvolle communicatie in organisaties die on- en offline werken’

Hoe geef je communicatie en interactie binnen organisaties vorm, als veel medewerkers in wisselende samenstellingen thuis en op verschillende locaties werken? Hoe blijven medewerkers betrokken bij elkaar, het werk en de organisatie? Leer er alles over tijdens de training ‘Impactvolle communicatie in organisaties die on- en offline werken’ die Evolve, in samenwerking met Involve, organiseert op 26 oktober.

De training zit vol inspirerende praktijkvoorbeelden, handreikingen, kennis en modellen, die je ook zelf leert toepassen op jouw eigen organisatiecontext. We maken hier gebruik van door Evolve en Involve zelf ontwikkelde kennis en modellen. Involve is specialist in communicatie en change en helpt organisaties om medewerkers verbonden te laten voelen met waar de organisatie voor staat. En om ze mee te laten bewegen en bouwen om hun gezamenlijke ambitie elke dag samen waar te maken.

Anders dan anders

Waarom gaat deze training impact hebben en het verschil maken? Deze training is anders dan alle andere. We gebruiken onze jarenlange ervaring met het thuiswerken en hybride werken in allerlei soorten organisaties en op allerlei niveaus – van directie tot werkvloer. Deze ervaring hebben we vertaald naar een training met inhoud, handvatten en heel veel concrete voorbeelden uit de praktijk.

Inhoud

In deze training staat interactief leren centraal. Wat betekent dat? Dat we samen werken aan een aanpak voor impactvolle communicatie in organisaties die hybride werken. Geen urenlange presentaties maar een mooie combinatie van theorie, veel praktijkvoorbeelden en direct aan de slag met jouw eigen case. Je bereidt tussen de trainingsdagen zaken voor en na afronding van de training heb jij jouw case volledig uitgewerkt. We hebben ervaren dat interactief leren het beste werkt in kleine groepen, vandaar dat we streven naar trainingsgroepen van rond de 10 personen.

Na deze training:

  • Weet je wat de huidige manieren van werken in veel organisaties betekenen voor interne communicatie en jouw rol.
  • Kun je actief aan de slag met het vertalen van de opgedane kennis in jouw eigen praktijk: hoe ziet (hybride) werken er binnen jouw organisatie uit.
  • Weet je hoe je op basis van de impact van een onderwerp of vraagstuk moet inzetten op een online/offline of hybride aanpak.
  • Kun je concreet ons hybride impact model toepassen.
  • Heb je geoefend met het bepalen van passende communicatie op basis van impact en doel.

Datum, tijd, locatie

  • Dinsdag 26 oktober
  • 09:00-13:00 uur
  • Zeist of Nijmegen, afhankelijk van de locaties van de deelnemers

Investering

De kosten voor deze training zijn €750,- (ex. btw).

Direct inschrijven & meer informatie

Schrijf je in via dit contactformulier met de vermelding van de naam van deze training.