Samuel Driessen versterkt Evolve 

Per 1 april versterkt Samuel Driessen Evolve als principal consultant. Driessen komt over van Teva Pharmaceuticals, waar hij hoofd Global Commercial Digital Platforms and Operations was. Daarvoor deed hij brede ervaring op op het gebied van interne en externe communicatie en platformen bij onder andere Océ en Entopic, waar hij directeur was van het online bureau Bildung. 

Peter Haan, oprichter en directeur van Evolve is blij met de komst van Driessen naar Evolve: “Samuel en ik kennen elkaar al lange tijd en ik ben altijd erg onder de indruk geweest van zijn kennis en kunde. Ik denk dat hij zowel een enorme aanwinst is op inhoudelijk gebied voor Evolve als voor de verdere professionalisering van ons bureau.” 

Samuel Driessen: “Ik wilde graag terug naar de bureaukant. Evolve en Peter ken ik al jaren en ook de klik met Anouk was er meteen. De visie van Evolve, de -op onderzoek gebaseerde- manier van werken en hoe ze altijd vooroplopen in het vakgebied spreekt me enorm aan en dat past ook goed bij mij. Ik deel graag mijn expertise met zowel bestaande als nieuwe klanten van Evolve. En natuurlijk, ook met mijn collega’s. Superfijn om te mogen helpen om Evolve naar nog grotere hoogte te brengen.

Driessen gaat als principal consultant meedraaien op lopende klantprojecten bij Evolve. Ook gaat er op korte termijn gekeken worden naar hoe met de kennis en kunde van Samuel Driessen het dienstenpakket van Evolve verder kan worden uitgebreid. 

Driessen brengt jarenlange ervaring mee op het raakvlak tussen business en technologie en is expert op het gebied van digitale transformatie. Hij heeft veel organisaties in binnen- en buitenland geholpen om hun interne en externe digitale platform(en) waarde te laten creëren en tegelijk kosten te besparen, onder anderen door ze te helpen goede en meetbare doelstellingen te bepalen, het slim opzetten van schaalbare webdiensten en een goede vertaling van mens en organisatie naar technologie te maken. 

Over Samuel Driessen 

Samuel Driessen studeerde eind jaren ’90 Taal- en Spraaktechnologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, werkte 10 jaar voor Océ, was senior consultant bij Entopic en directeur van Bildung (label van Entopic). Daarna was hij zeven jaar actief bij Teva Pharmaceuticals. In zijn laatste rol daar was hij hoofd Global Commercial Digital Platforms and Operations.  

Meer weten over Samuel en zijn achtergrond?

Beluister dan een fonkelnieuwe editie van onze podcast YellowChat die Bram Koster en Peter Haan met hem opnamen en lees het begeleidende artikel hier. Connecten met Samuel kan hier op Linkedin.