Over Evolve

Evolve bestaat uit een hecht team van interne social media-specialisten met hoogwaardige kennis en aantoonbare ervaring.

Als een van de weinige bureaus in Nederland hebben we een breed perspectief, omdat we ons begeven op het snijvlak van techniek, mensen en de organisatie als geheel. We fungeren als strateeg, adviseur, projectleider, trainer en coach. In de zeven jaar dat Evolve bestaat hebben we al zo’n honderd klanten mogen helpen met hun vraagstukken rondom interne social media en daar zijn we onwijs trots op.

We houden van ons werk, doen alles voor de klant en willen gewoon de beste zijn. Uiteindelijk gaat het om resultaten; mooie verhalen worden over dit onderwerp al genoeg verteld.

Kennisontwikkeling

Wij zijn ervan overtuigd dat de organisaties die zich constant blijven ontwikkelen het meest succesvol zijn. Daarom blijven we voortdurend kritisch op ons eigen werk en besteden we aandacht aan kennisontwikkeling. We vullen onze praktijkervaring graag aan met gedegen onderzoek om de kennis over het werkveld verder te brengen. Hiervoor werken we onder andere samen met de Universiteit van Twente.

Het team

Wij zijn:

Afhankelijk van het vraagstuk vullen we ons team aan met freelancers en interne communicatiespecialisten van Involve. Zo blijven we flexibel, efficiënt en kunnen we onze klanten altijd de juiste expertise bieden.

Alies werkt bij onze klanten aan communitymanagement, adoptie en projectbegeleiding. Zo doet ze onder andere projecten voor De Onderwijsspecialisten en Mooiland.

Voordat ze bij Evolve aan de slag ging was Alies werkzaam als communicatieadviseur bij Nyna Communicatie. Zij adviseerde voornamelijk woningcorporaties over de inzet van social media. Wat haar daarin het meest aansprak was de implementatie: hoe motiveer je medewerkers om er daadwerkelijk mee aan de gang te gaan? Ze vindt het boeiend om te onderzoeken welke drempels medewerkers ervaren en te werken aan het verlagen hiervan. Evolve, waar adoptie één van de pijlers is, was voor Alies daarom een logische vervolgstap.

Bram Koster

Bram_300x300
+31 6 126 075 65 | bram@evolve.eu

@bramkoster | /in/bramkoster

Al tijdens haar master journalistiek aan de UvA toonde Maria (1981) een voorliefde voor online community’s: haar scriptie ging over webcommunity’s bij dagblad Trouw. Nu helpt ze als consultant interne social media opdrachtgevers zoals ROC Aventus, Bovemij, Dichterbij en Achmea om hun interne dialoog te versterken.

Maria ondersteunt opdrachtgevers bij het managen van de interne strategisch dialoog. Door online gesprekken tussen management en medewerkers te stimuleren, helpt ze medewerkers concrete invulling te geven aan nieuwe organisatiestrategieën en beleid. Daarnaast begeleidt ze medewerkers door middel van trainingen en communitymanagement.

Hiervoor heeft ze vanuit Sabel Communicatie bijna 8 jaar als communicatieadviseur meegewerkt aan het opbouwen van waardevolle relaties voor opdrachtgevers. Ze werkte onder meer voor NS, Staatsbosbeheer, Ziggo, het RIVM, Museum Catharijneconvent en verschillende ministeries.

Buiten werktijd beoefent Maria een paar keer in de week jiujitsu. Daarnaast is ze een echte boekenwurm.

Anouk van Eijkeren

Anouk_300x300
+31 6 575 883 63 | anouk@evolve.eu

/in/anoukvaneijkeren

Carlijn is in 2014 begonnen als consultant bij Evolve. Ze deed meerwaardeanalyses, verzorgde het communitymanagement en gaf trainingen voor onder andere Bovemij, Achmea, TNO en Frankwatching.

Carlijn studeerde Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Als onderdeel van de master Nieuwe Media, Taal & Communicatie onderzocht Carlijn voor Baston Wonen onder welke voorwaarden de inzet van een nieuw sociaal intranet succesvol zou kunnen zijn. Nevenactiviteiten vond ze minstens zo belangrijk. Zo was ze hoofdredacteur van Nultweevier.nl, een populair Nijmeegs studentenplatform, en werkte ze tijdens haar studie in verschillende communicatiefuncties bij Career Service Letteren, communicatiebureau Terrein7 en de Stichting Nijmeegs Universiteitsfonds.

In haar vrije tijd heeft Carlijn doorgaans haar sportschoenen aan; naast hardlopen zit ze graag op de (race)fiets. In 2017 reisde ze met haar vriend tien maanden door Zuidoost-Azië.