Trainingen

We vinden het belangrijk om onze kennis bij te blijven spijkeren. In ons dagelijkse werk streven we voortdurend naar verbetering, maar we gaan verder dan dat. Via samenwerkingen met opleidingsinstituten voeren we onderzoek uit om dieper inzicht te krijgen in interne digitale platforms en content.

En die opgedane kennis houden we niet alleen voor onszelf. We willen dit met een zo groot mogelijke groep vakgenoten delen. Dus geven we geregeld incompany trainingen, masterclasses, opleidingen en workshops. Daarin focussen we op het creëren van waardevolle (interne) content, het ontwikkelen van effectieve adoptiestrategieën en communitymanagement.

(Interne) contentstrategie en social media

College Opleiding senior communicatieadviseur – Van der Hilst

Je hebt vast weleens gehoord: “Content is king!” Maar laten we eerlijk zijn, wie heeft er écht tijd voor? In de dagelijkse drukte ontstaat vaak content zonder duidelijke richting. Er wordt ontzettend veel geproduceerd, gewoon omdat iemand het vraagt of omdat het een leuk stukje is. Een contentstrategie ontbreekt. En geloof het of niet, dit is dé sleutel tot het succes van jouw content. Plus, met een slimme aanpak kan het je ook nog eens tijd besparen. Wie wil dat nou niet?

Lees meer

Interne communicatie en community’s

College binnen de opleiding Online Communicatie Strategie & Leiderschap / Online Communicatie Beeckestijn Business School

In een wereld die snel verandert, staat ook digitale interne communicatie niet stil. Sterke interne communicatie is essentieel om medewerkers met elkaar en de organisatie te verbinden. Zeker nu teams minder vaak fysiek bij elkaar zijn. Daarnaast is er een overvloed aan informatie en medewerkers moeten snel kunnen reageren op veranderingen, zoals nieuwe doelstellingen, marktontwikkelingen en interne processen.

Lees meer

Interne community’s en sociaal intranet

2-daagse training in samenwerking met Frankwatching

Wat hebben een sociaal intranet, een digitale werkplek en een intern sociaal netwerk met elkaar gemeen? Ze bevorderen slimmer samenwerken en kennisdeling. Het implementeren van zo’n intranet, werkplek of netwerk gaat alleen niet over één nacht ijs. Wat komt er allemaal bij kijken?

Lees meer

Hybride Interne Communicatie

Masterclass in samenwerking met Van der Hilst en Schaal X

Als (interne) communicatieprofessional weet je precies hoe je door alle digitale communicatiemiddelen navigeert en hoe je mensen online aangesloten houdt. We begrijpen echter dat dit een snel veranderend landschap is, vooral met de opkomst van hybride werken en communiceren.

Lees meer