Bram Koster (Marketingfacts) per 1 januari naar Evolve

Gepubliceerd op 28/11/2017 door Youri in Werken bij Evolve
bram300x300

Op 1 januari 2018 treedt Bram Koster in dienst van Evolve. Bram, afkomstig van Marketingfacts, gaat helpen bij de verdere uitbouw van het bureau, dat bedrijven beter helpt beter presteren door interne communicatie- en bedrijfsprocessen te optimaliseren met behulp van interne social media.

Als hoofdredacteur en later creatieve chef was Bram de afgelopen zes jaar het gezicht van Marketingfacts, het populairste onlinemarketingblog van Nederland. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het beheren van de bloggerscommunity en tevens voorzitter van Online Tuesday, de succesvolle maandelijkse bijeenkomsten voor (online) marketeers. Daarnaast is hij voorzitter van de NIMA-examencommissie Online Marketeer.

Peter Haan, oprichter en directeur van Evolve: “We zijn heel blij met de komst van Bram. Wij halen graag inspiratie uit de hoek van externe communicatie en marketing binnen voor het verbeteren van digitale interne communicatie. Bram neemt op dat vlak een brede kennis en een groot netwerk mee. Bovendien heeft hij veel ervaring met communitymanagement en snapt hij wat er nodig is om een bureau te runnen. Met die achtergrond kan Bram ons fantastisch helpen bij de groei die we op dit moment doormaken als bureau.”

Bram Koster: “Ik ken Evolve en Peter al enige jaren. Tijdens de eerste kennismaking met Peter en zijn collega’s bleek het te klikken. In de jaren daarna heb ik een bijdrage mogen leveren aan Evolve’s onderzoeken naar de stand van zaken van interne social media in Nederland. De drive en sfeer van het team die ik daarbij heb leren kennen, spraken me toen al aan. Bovendien loopt Evolve al zes jaar voorop in dit specifieke domein. Met mijn achtergrond verwacht ik een goede bijdrage te kunnen leveren dat dit komende jaren ook zo blijft.”

Comments are closed.