Hulp op afstand

Hulp op afstand tijdens de Coronacrisis

De eerste dagen leek het nog leuk, inmiddels komt u er waarschijnlijk achter dat werken op afstand ook uitdagingen met zich meebrengt. Collega’s kennen de mogelijkheden niet die er zijn om slim samen te werken. Microsoft Teams werkt niet feilloos. En op het intranet groeit het aantal groepen exponentieel, maar weet niemand elkaar te vinden.

Vanuit Evolve helpen we al ruim 8 jaar lang organisaties en teams met het effectief en efficiënt gebruiken van interne digitale kanalen en media. Dat kunnen we ook op afstand voor u doen. Merkt u dat het handig is als specifieke teams wat hulp krijgen in samenwerken? Of zoekt u juist organisatiebrede instructie of coaching, zodat er orde ontstaat? Wij helpen u graag.

Wij helpen u en uw collega’s op korte termijn het beste resultaat te behalen in:

  • online samenwerkings-omgevingen als Office 365 en Google Suite;
  • sociale intranetten op basis van Embrace, Viadesk, Plek, Iris Intranet, Winkwaves, Synigo Pulse, Valo Intranet en meer;
  • online videotools als Teams, Google Meet, Zoom en meer.
Groepstrainingen

Via (interactieve) webinars kunnen teams en grote groepen van uw medewerkers snel getraind worden in het gebruik van uw software, communitymanagement en/of slim online samenwerken.

Eerste- of tweedelijns helpdesk

We helpen uw medewerkers of uw eerstelijns-supportmedewerkers direct in het (samen)werken met de tools van uw organisatie.

‘Cloud-walking’

In deze tijden is ‘floorwalking’ (op de werkvloer proactief support leveren) niet mogelijk, maar we kunnen uw medewerkers wel direct ondersteunen via uw eigen platform (bijv. in een supportgroep).

Digitale instructie

Met online FAQ’s en videotutorials van de belangrijkste functies van uw digitale platform zorgen wij voor duidelijk instructiemateriaal voor medewerkers dat 24/7 beschikbaar is.