Logeion Summercourse digitaal vooruit

Logeion en SchaalX organiseren gezamenlijk de Summercourse Digitaal vooruit met je communicatiestrategie, die bestaat uit drie donderdagmiddagen. We bieden een pakket aan van drie sessies, maar je kunt ook een los ticket kopen voor 1 sessie. Wanneer je niet deel kunt nemen aan alle middagen, mag je je laten vervangen door een collega. Onderdeel van deze summercourse is een middag over werken en communiceren in de hybride organisatie.

Wanneer je vaker in een blended vorm werkt, wordt interne communicatie steeds belangrijker. Een memobord bij het koffie-apparaat kan nog steeds effect genereren. Of je die doelen bereikt die je voor ogen hebt, dan is een vraag.

Ook bij interne communicatie is er steeds vaker sprake van een hybride vorm. Tijdens deze middag krijg je handvatten en inzicht om jouw digitale interne communicatie te verstevigen en het effect ervan te optimaliseren.

Aan bod komen:

  • Wat is interne communicatie, welke doelen kun je hebben en hoe meet je dit?
  • Welke media en momenten kun je gebruiken?
  • Hoe zorg je voor het grootste effect?
  • Digitale interne communicatie: de ontwikkelingen en de stand van zaken

Het onderdeel interne communicatie in de hybride tijdens Logion Summer course wordt gegeven door Evolve en Involve in de personen van:

  • Peter Haan is oprichter van Evolve, een bureau gespecialiseerd in interne communicatie en content vraagstukken. Peter heeft al vele jaren ervaring in het ontwikkelen van een digitale interne communicatie strategie en de implementatie er van.
  • Bas van Glabbeek heeft ervaring in de volle breedte van interne communicatie en verandering. Zijn kracht is de combinatie van zijn analytische geest en pragmatische aanpak. Bas interesseert zich in impliciete communicatie (bewijst een organisatie wat zij belooft?), organisatiestrategie en verandering.

Datum

sep 02 - 03 2021

Tijd

13:00 - 18:00

More Info

Aanmelden

Locatie

Aristo Utrecht
Utrecht

Locatie 2

Online
Categorie

Organisator

Logeion
Aanmelden

Comments are closed