Doorgewinterde strateeg met digitale superkrachten 

Ben jij een ervaren strateeg en digital native en combineer je deze krachten graag in een nieuwe job? We verwelkomen je graag in ons team! Want wij zoeken een strategisch talent met digital skills om bij de meest uiteenlopende organisaties medewerkers te verbinden met elkaar, hun werk en het merk. En dit alles door de inzet van interne digitale platformen en media.

Wat ga je doen?

We hebben fantastische klanten. Voor hen ben jij de expert die onderzoekt waarin de meerwaarde van een intranetoplossing voor de organisatie zit, die een businesscase opstelt met de benodigde requirements en vervolgens advies geeft over de best passende technologie. Je schakelt tussen de opdrachtgever en de leverancier, rapporteert over de voortgang en zorgt dat alles gesmeerd loopt. En je denkt graag mee over het ontwerp, de inrichting en de implementatie. Ondertussen overleg je met je collega’s om je werk nog scherper te maken.

Wat is jouw profiel?

  • Je bent een digital native; termen als digitale platformen, adoptie, MS365 en AI zijn voor jou geen abracadabra. 
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring aan bureauzijde
  • Je bent zowel analytisch als tactisch en hebt een scherp gevoel voor de dynamiek binnen organisaties.
  • Techniek vind je super interessant, maar de mensen die de techniek moeten gebruiken verlies je nooit uit het oog.
  • Je begrijpt perfect wat klanten nodig hebben en welke mogelijkheden er zijn binnen grote organisaties.
  • Je geeft de juiste zaken aandacht en energie en wat je doet, doe je goed.
  • Je bent open minded, leert graag en snel en hebt er plezier in om die kennis weer met anderen te delen.
  • Je haalt energie uit het samenwerken met je collega’s, maar zelfstandig aan een klus werken vind je ook heerlijk. 
  • Je loopt niet naast je schoenen, maar staat er stevig in.

Wie zijn wij?

We zijn een ambitieuze en groeiende club mensen. We doen niets liever dan organisaties helpen hun doelen te behalen en medewerkers meer plezier en voldoening in hun werk te geven. En dit alles met behulp van interne digitale platformen en media. Dat doen we door medewerkers slim te verbinden: connect people to evolve organisations.

Bij ons is het niet het een of het ander. Niet strategie of implementatie, niet adoptie of content. We doen het allemaal. Op die manier begeven we ons op het snijvlak van techniek, mensen en de organisatie als geheel. En dat doen we in de rol van strateeg, adviseur, projectleider, trainer of coach.

We zijn trots op ons werk en we doen er elke dag alles aan om onze klanten – zoals PostNL, ABP, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Gemeente Utrecht, Heineken en de Rijksoverheid – blij te maken. Maar we zijn nooit te druk voor een lolletje.

Lees hier meer over ons.

Wat mag je verwachten?

Niet geheel onbelangrijk; een marktconform salaris op basis van jouw ervaring. En natuurlijk een setje high-end werkspullen, een leuke groep mensen om mee samen te werken – al zeggen we het zelf – en we leren je alles wat wij de afgelopen 10+ jaar over het vak te weten zijn gekomen. We hebben genoeg werk te verzetten voor 40 uur per week voor minimaal één jaar. Oh, en omdat je net als wij wel van een feestje houdt, ben je vrij op je verjaardag – of de dag erna als dat beter uitkomt…

Kom het ons maar vertellen!

Ben jij onze nieuwe digitale strateeg? Laat het ons weten! Mail naar werken@evolve.eu ter attentie van Carmen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Anouk via anouk@evolve.eu of 06-57588363.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.