Over Evolve

Evolve bestaat uit een hecht team van interne social media-specialisten met hoogwaardige kennis en aantoonbare ervaring.

Als een van de weinige bureaus in Nederland hebben we een breed perspectief, omdat we ons begeven op het snijvlak van techniek, mensen en de organisatie als geheel. We fungeren als strateeg, adviseur, projectleider, trainer en coach. In de zes jaar dat Evolve bestaat hebben we al zo’n negentig klanten mogen helpen met hun vraagstukken rondom interne social media en daar zijn we onwijs trots op.

We houden van ons werk, doen alles voor de klant en willen gewoon de beste zijn. Uiteindelijk gaat het om resultaten; mooie verhalen worden over dit onderwerp al genoeg verteld.

Kennisontwikkeling

Wij zijn ervan overtuigd dat de organisaties die zich constant blijven ontwikkelen het meest succesvol zijn. Daarom blijven we voortdurend kritisch op ons eigen werk en besteden we aandacht aan kennisontwikkeling. We vullen onze praktijkervaring graag aan met gedegen onderzoek om de kennis over het werkveld verder te brengen. Hiervoor werken we onder andere samen met de Universiteit van Twente.

Het team

Wij zijn:

Afhankelijk van het vra agstuk vullen we ons team aan met freelancers en interne communicatiespecialisten van Involve. Zo blijven we flexibel, efficiënt en kunnen we onze klanten altijd de juiste expertise bieden.

Peter Haan

Peter_300x300
+31 6 139 814 27 | peter@evolve.eu

@peter_haan | /in/peterhaan

m
Alies werkt bij onze klanten aan communitymanagement, adoptie en projectbegeleiding. Zo doet ze onder andere projecten voor De Onderwijsspecialisten en Mooiland.

Voordat ze bij Evolve aan de slag ging was Alies werkzaam als communicatieadviseur bij Nyna Communicatie. Zij adviseerde voornamelijk woningcorporaties over de inzet van social media. Wat haar daarin het meest aansprak was de implementatie: hoe motiveer je medewerkers om er daadwerkelijk mee aan de gang te gaan?

Ze vindt het boeiend om te onderzoeken welke drempels medewerkers ervaren en te werken aan het verlagen hiervan. Evolve, waar adoptie één van de pijlers is, was voor Alies daarom een logische vervolgstap.

Youri Dechesne

Youri_300x300
+31 6 475 145 58 | youri@evolve.eu

@youridechesne | /in/youridechesne

Al tijdens haar master journalistiek aan de UvA toonde Maria (1981) een voorliefde voor online community’s: haar scriptie ging over webcommunity’s bij dagblad Trouw. Nu helpt ze als consultant interne social media opdrachtgevers zoals ROC Aventus, Bovemij, Dichterbij en Achmea om hun interne dialoog te versterken.

Maria ondersteunt opdrachtgevers bij het managen van de interne strategisch dialoog. Door online gesprekken tussen management en medewerkers te stimuleren, helpt ze medewerkers concrete invulling te geven aan nieuwe organisatiestrategieën en beleid. Daarnaast begeleidt ze medewerkers door middel van trainingen en communitymanagement.

Hiervoor heeft ze vanuit Sabel Communicatie bijna 8 jaar als communicatieadviseur meegewerkt aan het opbouwen van waardevolle relaties voor opdrachtgevers. Ze werkte onder meer voor NS, Staatsbosbeheer, Ziggo, het RIVM, Museum Catharijneconvent en verschillende ministeries.

Buiten werktijd beoefent Maria een paar keer in de week jiujitsu. Daarnaast is ze een echte boekenwurm.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Wees gerust, we sturen hem maar een paar keer per jaar uit.

  • * = verplicht veld
  • Nieuwsbrief