Evolve zoekt stagiair!

Gepubliceerd op 05/04/2017 door Carlijn in Werken bij Evolve
_MG_7298

We zijn op zoek naar een stagiair (m/v uiteraard) die ons bureau komt versterken. We zoeken niet zomaar een stagiair; we zoeken de beste, meest fantastische stagiair ooit! Je werkt mee aan projecten voor onze klanten en voert zelfstandig een (afstudeer)onderzoek uit.

Bij Evolve helpen we onze klanten met de inzet van interne social media om organisatieprocessen en interne communicatie te verbeteren. Omdat we onze klanten altijd nóg beter willen helpen, vergaren we en passen we steeds nieuwe kennis toe.

Wie zoeken we?

We steken veel energie in kennisontwikkeling. Zo hebben we afgelopen jaar voor de tweede keer onderzoek gedaan naar de stand van zaken van interne social media bij Nederlandse organisaties en onderzochten we in samenwerking met Universiteit Twente de beweegredenen voor medewerkers om wel of geen gebruik te maken van interne social media en de invloed van organisatiecultuur daarop. Deze kennis ontwikkelen we graag nog verder samen met jou. Een van jouw belangrijkste taken wordt dan ook het ondersteunen bij de tweejaarlijks benchmark naar het gebruik van interne social media binnen Nederland.

Stage lopen bij Evolve betekent niet alleen onderzoeken. Het betekent ook dat je vanuit een toonaangevend bureau op het gebied van interne social media meehelpt aan projecten voor klanten als KPN, Philips, Danone en Achmea. Daarnaast ondersteun je ons bij het onderhouden van onze communicatiekanalen en vergroot je daarmee onze (online) zichtbaarheid. Dit betekent dat je graag blogt, handig bent met LinkedIn en Twitter en vol ideeën zit om Evolve goed in de markt te zetten. Sowieso is het fijn als je vol met ideeën zit, maar dat terzijde. Omdat we een relatief kleine club zijn waar jij volwaardig lid van bent vinden we het belangrijk dat onze nieuwe stagiair goed in het team past. Dat betekent dat je:

  • Resultaatgericht bent
  • Zelfstandig kan werken, ook onder druk
  • Eerlijk bent over je eigen kennis en kunnen
  • Graag lacht, ook om jezelf
  • Proactief bent in het oppakken van werk

Daarnaast ben je bezig met een WO-(master)opleiding en 32-40 uur per week beschikbaar voor ten minste vijf maanden. De verdeling onderzoek en werk is wat ons betreft 50-50. Wij bieden jou – naast een kans om werkervaring op te doen aan bureauzijde – een werkplek in Zeist en een passende vergoeding.

Reageren?

Als jij denkt dat we in jou onze nieuwe stagiair gevonden hebben nodigen we je van harte uit om vóór 15 september een motivatie en je cv te sturen naar werken@evolve.eu ter attentie van Peter Haan. Vermeld hierbij ook wat vanuit je onderwijsinstelling (van jou én van ons) verwacht wordt en je beschikbaarheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Comments are closed.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Wees gerust, we sturen hem maar een paar keer per jaar uit.

  • * = verplicht veld
  • Nieuwsbrief