Vacature: Meewerk- en onderzoeksstagiair interne sociale media

Gepubliceerd op 05/09/2017 door Maria in Werken bij Evolve
_MG_7298

Ben jij derde- of vierdejaars student aan de universiteit of hogeschool en wil je graag onderzoek doen, maar ook praktijkervaring (voor klanten en voor het bureau) opdoen? Is jouw studierichting (interne) communicatie / online / verandermanagement of ben je gewoon ontzettend geïnteresseerd in interne social media? Lees dan gauw verder!

We zijn op zoek naar een stagiair (m/v uiteraard) die ons bureau komt versterken. We zoeken niet zomaar een stagiair; we zoeken de beste, meest fantastische stagiair ooit! Je werkt mee aan projecten voor onze klanten en voert zelfstandig een (afstudeer)onderzoek uit.

Wie zoeken we?

We steken veel energie in kennisontwikkeling. Zo gaan we al voor de derde keer onderzoek doen naar de stand van zaken van interne social media bij Nederlandse organisaties en onderzochten we in samenwerking met Universiteit Twente de beweegredenen voor medewerkers om wel of geen gebruik te maken van interne social media en de invloed van organisatiecultuur daarop. Onze kennis ontwikkelen we graag nog verder samen met jou en hoewel we allerlei ideeën hebben, horen we ook graag waaraan jij zit te denken. Een van jouw taken wordt in ieder geval het ondersteunen bij de tweejaarlijks benchmark naar het gebruik van interne social media binnen Nederland.

Stagelopen bij Evolve betekent niet alleen onderzoeken. Het betekent ook dat je vanuit een toonaangevend bureau op het gebied van interne social media, meehelpt aan projecten voor klanten als KPN, Philips, Danone en Achmea. Daarnaast ondersteun je ons bij het onderhouden van onze communicatiekanalen en vergroot je daarmee onze (online) zichtbaarheid. Dit betekent dat je graag blogt, handig bent met LinkedIn en Twitter en vol ideeën zit om Evolve goed in de markt te zetten. Sowieso is het fijn als je vol ideeën zit, maar dat terzijde.

Omdat we een relatief kleine club zijn waar jij volwaardig lid van bent, vinden we het belangrijk dat onze nieuwe stagiair goed in het team past. Dat betekent dat je:

  • Resultaatgericht bent;
  • Proactief en sociaal bent;
  • Zelfstandig kan werken, ook onder druk;
  • Eerlijk bent over je eigen kennis en kunnen;
  • Graag lacht, vooral om jezelf.

 

Wij bieden

Wij bieden jou – naast een kans om werkervaring op te doen aan bureauzijde – een werkplek in Zeist (op steenworpafstand van het station) en een passende vergoeding.

Over Evolve

Bij Evolve verbinden we medewerkers om organisaties beter te laten presteren. We helpen onze klanten met de inzet van interne social media om organisatieprocessen en interne communicatie te verbeteren. Omdat we onze klanten altijd nóg beter willen helpen, vergaren we en passen we steeds nieuwe kennis toe.

Reageren

Als jij denkt dat we in jou onze nieuwe stagiair gevonden hebben, nodigen we je van harte uit om een motivatie en je cv te sturen naar werken@evolve.eu ter attentie van Peter Haan. Vermeld hierbij ook wat vanuit je onderwijsinstelling (van jou én van ons) verwacht wordt en je beschikbaarheid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Comments are closed.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Wees gerust, we sturen hem maar een paar keer per jaar uit.

  • * = verplicht veld
  • Nieuwsbrief